CONGRÉS D'INNOVACIÓ EDUCATIVA
DE LES ILLES BALEARS 2019

De la innovació a la transformació

Procediment

 Terminis (aquest termini ja no és aplicable ja que les places estan exhaurides)

 • La inscripció es pot dur a terme des del 12 de desembre fins al 13 de gener.
 • Una vegada que el participant s'hagi inscrit no pot renunciar a la plaça.

 Places (de moment no s'han ampliat les places)

 • 1000 places. Els primers 1000 inscrits estaran admesos i podran assistir directament al congrés. Quan s'arribi a les 1000 inscripcions, no es permetrà fer-ne de noves.
 • Si després de finalitzar el termini d'inscripció s'afegeixen més places, l'organització podrà obrir un nou termini d'inscripció, que pot tenir uns requisits específics perquè les persones s'hi puguin inscriure.
 • Aquest nou termini, la quantitat de places noves i els requisits, si escau, s'hi comunicaran mitjançant la web del congrés i del gestib.

 Inscripció (aquest sistema ja no està disponible ja que les places estan exhaurides. No es poden crear comptes nous ni realitzar noves inscripcions)

Tot el procediment es farà en aquesta pàgina web.

 • Creau un compteComprovau que els camps siguin correctes abans de fer la inscripció per evitar problemes amb la justificació i certificació de l'assistència, sobretot fixau-vos que aparegui el nom complet de la persona (nom i tots els llinatges), el centre i el DNI. Si amb posterioritat a la inscripció detectau que la informació és incorrecta (sempre que el DNI sigui correcte), corregiu la informació al vostre perfil i l'organització actualitzarà la informació de la inscripció. Si el DNI està incorrectament introduït, haureu d'enviar un missatge a l'organització a través del formulari de contacte que teniu a la pàgina.
 • Accediu a aquesta pàgina web amb l'usuari i contrasenya que heu creat al pas anterior i us apareixerà un nou submenú anomenat "Inscripció". Entrau-hi i pitjau el botó "Inscriu-t'hi".
 • Feta la inscripció, us sortirà el botó "Imprimir" que us permetrà treure la vostra entrada amb el codi QR personalitzat que necessitareu per justificar l'assistència els dies del congrés. No us oblideu de dur-la!
 • També us podeu enviar el codi QR de l'entrada al correu electrònic del vostre perfil i utilitzar el codi en el mòbil sense necessitat de dur l'entrada impresa.

 Acreditació i justificació de l'assistència

 • El primer dia del congrés, per poder acreditar-vos i obtenir la documentació heu d'anar al mostrador situat davant de l'auditori Illes Balears. En aquest mostrador trobareu persones de l'organització que escanejaran el codi QR de l'entrada i us donaran la documentació i l'acreditació que necessitareu per accedir a les sales on es fa la formació. Si us oblidau el QR de l'entrada, amb el mòbil o amb qualsevol altre dispositiu electrònic connectat a Internet us podreu enviar el codi QR al vostre correu des de la pàgina web del congrés.
 • Una vegada passat el QR per l'escànner d'una persona de l'organització, ja no haureu de passar-lo més i es considerarà justificada la vostra assistència.
 • Podeu utilitzar com a justificant d'assistència el diploma al quual es fa referència al punt de "Reconeixement de la formació".

 Reconeixement de la formació

 • Tots els assistents que siguin destinataris de la formació permanent del professorat d'acord amb el Decret 41/2016, de 15 de juliol, pel qual es regula la formació permanent del professorat de l’ensenyament no universitari de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i que justifiquin l'assistència al congrés tindran dret a 9 hores de formació permanent del professorat reconegudes per l'Administració.
 • L'Administració reconeixerà d'ofici les hores a tots els que tinguin portal de personal docent i hagin justificat l'assistència. La formació sortirà com a activitat interna en el portal del personal, en un termini màxim d'un mes des de la finalització del congrés.
 • Tinguin o no dret al reconeixement, tots els assistents podran descarregar-se un diploma d'assistència (no de formador) des de la pàgina web. Per fer-ho hauran d'anar al menú "inscripció", una vegada que l'organització hagi comprovat que hi han assistit. Aquest diploma no té efectes legals com a certificat oficial, però les persones inscrites que en el moment de fer la formació tinguessin dret al reconeixement sense tenir portal del personal (per exemple, persones que encara no s'han apuntat a les llistes de docents interins però tenen la titulació necessària per a poder-ho fer) podrien utilitzar aquest diploma per inscriure la formació en el registre de formació permanent del professorat quan finalmen,t tinguin portal del personal. El diploma estarà disponible la setmana posterior al congrés.